Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 132
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 132
Składniki
Kapustę i paprykę umyć.Marchew,jabłko i cebulę obrać.Kapustę cienko poszatkować,paprykę i cebulę pokroić w kostkę a jabłko i marchew zetrzeć na tartce o grubych oczkach.Wszystkie składniki ze sobą połączyć.Doprawić cukrem,solą i pieprzem.Dodać majonez.Wszystko razem dobrze wymieszać. Smacznego!