Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna sałatka, która doskonale wpasuje się w grillowe klimaty. Jest pikantna, pełna chrupiących warzyw i różnorodnych smaków. Będzie doskonałym urozmaiceniem mięsnych dań. Jej przygotowanie zajmuje zaledwie kilka minut. Idealnie sprawdzi się, gdy pojawią się niespodziewani goście. Sałatkę, za sprawą kukurydzy, czerwonej papryki i fasoli, można nazwać wariacją na temat meksykańskich smaków.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 693
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 677
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1560
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 693
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 677
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1560
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4844
Składniki
Kukurydzę odsącz z zalewy. Fasolę przełóż na sitko i dokładnie wypłucz pod bieżącą wodą. Paprykę pokrój w kostkę, cebulę w piórka, kapustę pekińską drobno posiekaj. Wszystkie składniki przełóż do dużej miski.
Dodaj majonez, musztardę, wyciśnięty sok z limonki, płatki chili oraz pieprz i sól. Wszystko dokładnie wymieszaj. Pietruszkę lub kolendrę drobno posiekaj i posyp na wierzch sałatki.