Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 145
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 145
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Kapustę drobno kroimy,jaja gotujemy na twardo,obieramy i kroimy na ćwiartki,szynkę,pomidory i ogórki kroimy w paseczki ser ścieramy na tartce o gróbych oczkach.
W salaterce układamy kolejno warstwy;Kapusta pekińska,pomidory,szynka, kukurydza,korniszony,jajka ogórek zielony,żółty ser.
Sos.majonez mieszamy z jogurtem i posiekanym koperkiem (może być też suszony) doprawić do smaku,sosem polewamy sałatkę.Smacznego!!!