Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na bazie makaronu z warzywami i mięsem. Nośnikiem smaku jest tu Sos musztardowy, PYCHA :) Robiłam już różne wersje tej sałatki, jednak wszystkim najlepiej smakuje ta z wędzoną piersią kurczaka lub szynką konserwową. Radzę zamienić kiełbasę na pierś :)
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1411
Polecam.
Odsłon: 217
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 20
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 243
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7982
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1411
Polecam.
Odsłon: 217
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 20
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 243
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7982
Składniki
Fasolkę mrożoną gotujemy 10 minut potem hartujemy zimną wodą. Makaron gotujemy ok. 14 minut, przecedzamy. Jeśli używamy kiełbasę kroimy ją w plasterki, natomiast pierś w kosteczkę. Papryczkę tniemy w paseczki i usuwamy pestki. Wszystkie składniki mieszamy. Płynny miód mieszamy z sokiem z cytryny, musztardą, pieprzem i dodajemy jogurt. Tak powstałym sosem polewamy sałatkę.