Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna, dodająca sił witalnych suróweczka - dokonała do obiadu lub jako samodzielna przekąska.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 94
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 94
Składniki
Marchewki i buraki obieramy i ścieramy na tarce o małych oczkach - odsączamy z nadmiaru soku. Następnie dodajemy 3 łyżeczki tartego chrzanu (możemy też użyć świeżego korzenia). Wszystkie warzywa mieszamy, dodajemy majonez, ocet jabłkowy, słodzimy i doprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem. Życzę smacznego! :)