Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moi znajomi ja uwielbiaja
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 100
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 100
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 29
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
brokuly podzielic na niewielkie rozyczki , umuc, przelac goraca woda , a nastepnie zimna.Szczypirek umyc.posiekac .Paluszki krabowe podzielic na male kawalki i skropic sokiem z cytryny . Mmarchew zetrzec na tarce o dozych oczkach. Wszystkie skladniki wymieszac , dodac majonez , doprawic do smaku . Salatka powinna byc raczej rozsypna.