Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i sycące
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 180
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 180
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 101
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 59
Składniki
Pierś umyć, osuszyć polać kilkoma kroplami oliwy, doprawić papryką, solą i pieprzem. Położyć na grillu lub patelni grillowej. Sałatę umyć i osuszyć, pomidory pokroić, cebulę również. Słonecznik uprażyć na suchej patelni.
Na talerze wyłożyć Rucolę, na nią pomidory, cebulę i urażony słonecznik. Pierś pokroić na ukos położyć na sałacie, doprawić solą i pieprzem, polać oliwą Smacznego