Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałata i sos tworzą idealna kompozycję z delikatnym jajem
Polecam.
Odsłon: 1040
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 819
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 119
Polecam.
Odsłon: 1040
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 819
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 119
Składniki
Ugotowałam jaja, żeby żółtka nie miały niebieskiej obwódki, gotuje sie je nie więcej niż 8 minut od zagotowania. Jeśli chce się jeszcze delikatniejsze żółtko, można je gotować 3 minuty , wyłączyć ogień i zostawić jaja w gorącej wodzie przez kolejne 10 minut. Wymieszałam śmietanę z majonezem i musztarda, doprawiłam odrobiną soli- majonez i musztarda już są słone. Na sałacie ułożyłam jaja, wszystko polałam sosem, posypałam szczypiorem i pieprzem. Smacznego :)