Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczykiem, jajkiem, pomidorami i oliwkami - Żeby trochę lżej jeść po świętach:)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Jajko ugotować na twardo, zalać zimną wodą, żeby się szybciej wystudziło. Sałatę porwać na drobne kawałki, przełożyć do miski. Pomidora pokroić na kawałki, oliwki posiekać, czerwoną cebule posiekać w drobną kosteczkę, tuńczyka odsączyć. Przełożyć wszystkie składniki do sałaty. Dodać sok z cytryny, oliwę, sól i pieprz - całość wymieszać.