Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z ogórków kiszonych z cebulką to najszybszy i najłatwiejszy dodatek do obiadu.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 89
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
Ogórki pokrój w pół plasterki. Cebulę obierz i pokrój w kostkę, czosnek obierz i przeciśnij przez praskę.
Wszystkie składniki wymieszaj ze sobą, dodaj 2 łyżki oliwy i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Sałatkę wstaw do lodówki na około pół godziny żeby smaki się połączyły. Opcjonalnie możesz dodać pokrojony koperek.