Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, pożywna.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 21
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 20
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 22
Składniki
Cieciorkę przelać wodą na sicie i pozostawić do osączenia. Kapustę pekińską pokroić/poszatkować drobno. Pomidory, oliwki pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę pokroić w kostkę. Warzywa przełożyć do salaterki i dodać 3 łyżki oliwy spod pomidorów, łyżkę musztardy sarepskiej, majonez, pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Wymieszać. Smacznego.