Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 111
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 42
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 111
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 42
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 424
Składniki
Ugotowałam jaja 8 minut od zagotowania się wody. Schłodzone jaja pokroiłam w grubą kostkę, dodałam pokrojona konserwową paprykę, wcześniej opiekaną na grillu i obraną ze skórki. Dodałam pokrojoną w kosteczkę cebulę, szczypiorek sosy i sól i pieprz do smaku.
Bogaty smak jaja w sosie świetnie współgra z kwaskowatą papryką. Smacznego :)