Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jarzynowa to tradycyjna polska potrawa, której nie może zabraknąć na żadnym przyjęciu. Jeśli jarzyny gotujemy w rosole jest znacznie smaczniejsza.
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 61
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2090
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 29
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 33
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 61
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2090
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 29
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 33
Składniki
Jarzyny (ziemniaki, marchew, pietruszka, seler) obrać i ugotować w rosole, aż będą miękkie.
Jajka ugotować na twardo i obrać.
Składniki drobno pokroić, kukurydzę odcedzić.
Z majonezu, śmietany, musztardy, pieprzu i soli zrobić sos. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać z sosem.