Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W związku ze zbliżającymi się Świętami Wielkanocnymi następna propozycja na szybką, prostą i smaczną sałatką idealną jako dodatek na pięknie zastawionym stole.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 730
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 730
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Warzywa myjemy. Do garnka wkładamy ziemniaki, marchewki, jajka, pietruszkę i selera. Zalewamy wodą i gotujemy aż będą miękki. Studzimy. W między czasie jak warzywa się gotują obieramy jabłko i kroimy w drobną kostkę. Ogórki kiszone również kroimy w drobną kostkę. Groszek odsączamy i dodajemy do miski z jabłkiem i ogórkiem. Gdy ugotowane warzywa przestygną, obieramy i kroimy w drobną kostkę po czym wrzucamy do miski. Jajka obieramy i również drobno siekamy. Doprawiamy solą i pieprzem, po czym dodajemy musztardę i majonez. Wszystko dokładnie mieszamy. Najlepiej smakuje schłodzona.