Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjna sałatka najlepsza:)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1748
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 40
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1590
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1748
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 40
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1590
Składniki
Ugotowane; Ziemniaki Marchew Pietruszka Seler Jajka Z puszki; Kukurydza Groszek Z słoika; Ogórki konserwowe Ogórki kiszone Dodatkowo; Cebula Jabłka Natka pietruszki Majonez Vegeta Pieprz Ugotowane jarzyny oraz jajka przecisnąć przez sitko <do krojenia jarzyn>. Cebulę, jabłka oraz ogórki pokroić w kostkę. Natkę drobno posiekać. Kukurydzę oraz groszek odcedzić. Wszystkie składniki dodać do miski, dodać majonez, vegetę oraz pieprz, wszystko dokładnie wymieszać. Pozostawić na kilka godzin aby smaki się przegryzły.