Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jarzynowa obowiązkowo gości na naszym stole kilka razy do roku. Pierwszą okazją jest Wielkanoc. Bez sałatki jarzynowej w Święta Wielkanocne nie może się obejść. Potem jeszcze imieniny i inne rodzinne uroczystości. Zawsze chętnie do niej wracamy, czasem coś eksperymentujemy. Wersje są różne, ale zawsze nieodmiennie smakuje! Tym razem polecam Wam sałatkę jarzynową z porem.
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 280
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 665
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 280
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 665
Składniki
Marchewki, ziemniaki, pietruszkę i seler gotujemy do miękkości w osolonej wodzie. Odcedzamy i studzimy Jajka gotujemy na twardo Ugotowane warzywa kroimy w drobną kosteczkę. Podobnie jajka Ogórki kiszone i jabłko również kroimy w kosteczkę Groszek odsączamy z zalewy i dodajemy do pokrojonych warzyw Pora nacinamy na krzyż i cienko kroimy Wszystkie składniki dosalamy i doprawiamy pieprzem. Mieszamy dokładnie Na koniec dodajemy słoik majonezu i jeszcze raz mieszamy