Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to szybka i "PYSZNA" sałatka z gyrosem.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 153
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 311
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 114
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 153
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 311
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 114
Składniki
Pokrój kurczaka w kostkę , następnie wrzuć do małego rondelka i dodać troszkę oliwy.Smażyć aż woda się wygotuje z kurczaka.Dodać dwie lub trzy łyżki przyprawy kebab-gyros.I na małym ogniu około 5 minut smażyć razem z przyprawą. Odstawić mięso aby było zimne.
Na spód miski wyłożyć kebab-gyros i polać ketchupem i układać warstwami. 1.Ogórki korniszone 2 Kukurydza 3.Drobno pokrojona kapusta pekińska 4.Majonez 5.kołderka startego żółtego sera ODSTAWIĆ DO LODÓWKI NA 2 GODZINY! Smacznego !