Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka Koreańska z ogórków
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 45
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 86
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1099
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 132
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 158
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 45
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 86
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1099
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 132
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 158
Składniki
Ogórki umyj i osusz. Pokrój w plasterki. Wymieszaj dokładnie z solą, wyłóż na sitko i odstaw na 30 minut. Przygotuj marynatę. Roztarty czosnek wymieszaj z gochugaru, octem ryżowym, cukrem i sosem rybnym na jednolitą pastę. Ogórki opłucz dokładnie z soli, osącz na sitku przez 5 minut. Wymieszaj z marynatą, odstaw na godzinę w temperaturze pokojowej i podawaj. Sałatkę możesz też przygotować dzień przed podaniem, zamknąć w słoiku i wstawić na noc do lodówki.