Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta w wykonaniu, a jakże smaczna sałatka. Świetnie sprawdza się na wszelkiego rodzaju domówkach. Polecam :)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 121
Polecam.
Odsłon: 229
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 121
Polecam.
Odsłon: 229
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie według instrukcji na opakowaniu. Potem odcedzamy go, studzimy i ewentualnie tniemy, by nitki były krótsze.
Do makaronu dodajemy pocięte w około 0,5 cm odcinki surimi, majonez, odsączoną kukurydzę, sól oraz pieprz. Mieszamy dokładnie i odstawiamy do lodówki. Sałatka najlepiej smakuje schłodzona. Smacznego!