Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brokuły zanurzone w pysznym sosie z dodatkiem słonecznika.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Składniki
1. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie.
2. Ser kroimy drobno.
3. Ogórek obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
4. Do ogórka dodajemy jogurt.
5. Następnie majonez.
6. Doprawiamy pieprzem.
7. Sos mieszamy.
8. Brokuł po ugotowaniu dzielimy na mniejsze różyczki.
9. Dodajemy ser feta.
10. Następnie mieszamy z sosem.
11. Pestki słonecznika prużymy na rozgrzanej oliwie.
12. Dodajemy do sałatki i wszystko razem mieszamy.
13. Sałatka gotowa. 14. Smacznego.