Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 425
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 44
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 425
Składniki
Ugotowany, odcedzony makaron + odcedzona kukurydza + tuńczyk w oleju (olej należy trochę odlać) + ser żółty starty (może być wędzony) + cebulę pokroić w kostkę drobną i podsmażyć na odrobinie oleju, pod koniec smażenia dodać czosnek. (cebula nie może się spalić - po dodaniu czosnku można podlać 1-2 łyżkami wody tak aby wszytko zmiękło -ale trzeba poczekać aż woda wyparuje zanim wrzucimy do makaronu) + przyprawa kebeb-gyros +pieprz.
Wszystkie składniki mieszamy i gotowe. Smacznego!!!