Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zostanie makaron z obiadu, można go wykorzystać na wiele sposobów, na przykład do sałatki. Wystarczy dodać warzywa, majonez i jogurt. Kilka składników i sałatka gotowa. Sprawdzi się na co dzień, ale również na imprezę. Dzięki dodatkowi makaronu sałatka jest syta. Spróbujcie, polecam.
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 39
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 182
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 39
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 182
Składniki
Brokuła podzielić na mniejsze kawałki i wrzucić do wrzącej osolonej wody. Gotować 5 minut. Następnie odcedzić i pokroić na mniejsze kawałki. Przełożyć do miski. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Dodać do brokuła. Dodać też resztę składników, makaron, kukurydzę, szczypiorek, jogurt i majonez. Przyprawić solą i pieprzem. Wszystko razem wymieszać i schłodzić w lodówce.