Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko orientalna, słodko-pikantna sałatka z makaronem sojowym (czyli makaronem z fasoli mung), pędami babusa i ananasem.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 88
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 54
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 88
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5950
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 90
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu kroimy w kostkę. Makaron wkładamy do wrzątku i gotujemy 3-4 minuty. Odcedzamy. Paprykę, salami i ananasa kroimy. Pędy bambusa i kukurydzę odcedzamy. Wszystkie składniki łączymy z majonezem, sosem chili i przyprawami. Dokładanie mieszamy. Odstawiamy sałatkę do lodówki na co najmniej godzinę. Przed podaniem posypujemy sezamem.