Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka makaronowa z warzywami, jajkami i majonezem. Świetny dodatek do mięsa lub kanapek. Doskonała na kolację lub do pracy.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 148
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 125
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 148
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 866
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 97
Składniki
Makaron gotujemy al dente w osolonym wrzątku, odsączamy i studzimy. Gotowane jajka studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Buraczki pieczone lub gotowane studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Por dokładnie myjemy i drobno siekamy. Paprykę oczyszczamy z nasion i kroimy w kostkę. Do przygotowanych składników dodajemy odsączony groszek, majonez i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy i odstawiamy na 30 min.