Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak to się mówi przez żołądek do serca.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Składniki
1. Fasolkę oraz kukurydzę odlewamy z zalewy.
2. Z papryki usuwamy gniazdo, kroimy w paseczki.
3. Szynkę, ser oraz ogórki kroimy kostkę a pieczarki kroimy drobno.
4. Dodajemy ryż, doprawiamy pieprzem oraz solą i łączymy z majonezem.
5. Wszystkie składniki razem dokładnie mieszamy, przekładamy do naczynia i dekorujemy. 6. Sałatka gotowa. 7. Smacznego.