Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna sałatka ryżowa z marynowanymi pieczarkami idealna na Andrzejki lub spotkanie towarzyskie.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 360
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 59
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 360
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 59
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu. Groszek odsącz na sicie.
Pieczarki, jajka, ogórki, jabłko i cebule pokrój w kostkę, wszystkie składniki połącz ze sobą.
Dodaj majonez i musztardę, dopraw do smaku solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym. Wstaw do lodówki żeby smaki się połączyły.