Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na smaczną, odżywczą i szybką sałatkę. Idealnie sprawdzi się na śniadanie podana z kromką chleba, jako przekąska do pracy czy lekka kolacja. Możesz ją jeść o każdej porze dnia. Sałatkę przygotujesz z łatwo dostępnych i niedrogich składników.
Bardzo smaczne, delikatne i lekkie jak chmurka ciasto jogurtowe do upieczenia...
Odsłon: 181
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 178
Sałata ze śmietaną i rzodkiewką to pyszny wiosenny dodatek do obiadu. W sezon...
Odsłon: 19157
Ogórki małosolne można jeść całe lato, są smaczne i zdrowe. Ukiszenie ich to...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, delikatne i lekkie jak chmurka ciasto jogurtowe do upieczenia...
Odsłon: 181
Mój karp zapadł w zimowy sen i przegapił Boże Narodzenie. Niestety, często mi...
Odsłon: 178
Sałata ze śmietaną i rzodkiewką to pyszny wiosenny dodatek do obiadu. W sezon...
Odsłon: 19157
Ogórki małosolne można jeść całe lato, są smaczne i zdrowe. Ukiszenie ich to...
Odsłon: 84
Składniki
Ciecierzycę odsącz z zalewy i przepłucz pod bieżącą wodą.
Cebulę obierz i pokrój w piórka.
Pomidory dokładnie umyj i podziel na ćwiartki.
Do salaterki przełóż mieszankę sałat, dodaj ciecierzycę, pomidorki koktajlowe, cebulę i oliwki.
Całość polej oliwą, dopraw do smaku, posyp sezamem i wymieszaj.