Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko kilka chwil a przygotujesz smaczną sałatkę, którą podasz jako dodatek do mięsa. Koniecznie dodaj musztardę, która sprawi, że sałatka będzie miała wyrazisty smak
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 280
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 280
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Składniki
1. Papryki myję, usuwam nasiona, układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, smaruję delikatnie olejem i piekę w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180°C. Po upieczeniu studzę, usuwam skórkę, a paprykę drobno kroję
2. Sałatę myję, rwę na mniejsze kawałki, rzodkiewki kroję drobno. 3. Cebulę obieram, kroję drobno, ogórka obieram, kroję w kostkę.
4. Do naczynia wlewam oliwę, ocet, dodaję musztardę, wsypuję sól, mieszam wszystko razem, łączę z warzywami.
5. Sałatka gotowa. 6. Smacznego