Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi z książki B.Buczma B.Bonik -"Kuchnia francuska na co dzień i od święta". Sałatkę bardzo polecam. Jest smaczna i sycąca.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 781
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 80
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 781
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 80
Składniki
Sałatę umyć i porwać na kawałki. Ułożyć w salaterce. Ziemniaki, cebulę i jajka drobno pokroić. Umytą paprykę również drobno pokroić. Całość wymieszać z fasolką szparagową. Polać sosem. Umieścić w salaterce. Wierzch sałatki przyozdobić rozdrobnionym tuńczykiem, filetami anchois, pomidorkami i oliwkami.