Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna orientalna wersja sałatki z ogórka, idealna do mięs, ryb, czy grilla
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5938
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5938
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Ogórek kroimy w plastry, cebulę w prążki. Curry, sól, cukier, ocet i olej mieszamy, następnie polewamy tym ogórek z cebulą, dokładnie mieszamy i odstawiamy na co najmniej pół godziny do lodówki.
Proponuję podać z panierowanym filetem z dorsza i ziemniaczkami :)