Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ukochana sałatka. Dla mnie corocznie na świątecznym stole.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 109
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Pieczarki gotujemy al dente, odstawiamy do wystygnięcia następnie kroimy w kostkę.
Do miski z pieczarkami dodajemy ugotowane na twardo i pokrojone w kostkę jaja, posiekaną natkę oraz groszek. Doprawiamy. Na koniec dodajemy majonez i mieszamy. Gotowa sałatka. Smacznego