Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka. Można ja zabrać na wycieczkę. Może też być dodatkiem do dań mięsnych z grilla.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 23
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 53
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 46
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 901
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 200
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 23
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 53
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 46
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 901
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 200
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Następnie obrać i pokroić na cząstki. Tak samo pokroić kapustę pekińską, umytą paprykę i cebulę. Czosnek przepuścić przez praskę. Pomidorki pokroić na połówki. Wszystko wymieszać. Dodać przyprawy. Jeszcze raz wymieszać z majonezem. I gotowe.