Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 171
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 666
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 135
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 116
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 171
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 666
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 135
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 116
Składniki
Kaszę przygotować z gorącym bulionem wg przepisu na opakowaniu. Ogórek ,pomidory i cebulę ze szczypiorkiem oczyścić ,umyć i osuszyć. Warzywa pokroić na małe kawałki. Miętę ,poszatkować. Sałatę oczyścić. Listki rozdzielić i dokładnie osączyć. Większe kawałki porozrywać na mniejsze części. Kaszę wymieszać ,doprawić do smaku kminkiem ,solą ,pieprzem i szczyptą cukru. Najpierw wymieszać z jogurtem ,następnie z sokiem z cytryny i oliwą. Dodać warzywa i miętę ,delikatnie wymieszać. Wstawić do lodówki na godzinę.