Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna ;) Idealna na przyjęcia
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 53
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 75
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 53
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 75
Składniki
pomidory umyć i pokroić na plasterki.Karczochy osączyć z zalewy i pokroić na ćwiartki.Filety anchois drobno posiekać.Czosnek obrać, posiekać i rozetrzeć z 1/2 łyżeczki soli.Oliwę połączyć z octem, czosnkiem i pieprzem oraz posiekaną natką.
Pomidory, karczochy i posiekane filety przełożyć do miski, dokładnie wymieszać, a następnie polać przygotowanym sosem. Przybrać oliwkami i gałązkami pietruszki.