Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to bardzo wykwintne danie podawane na spotkaniach polecam!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 35
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 41
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 32
Składniki
golonko usmazyć na małej patelni wraz z olejem a następnie pokroic w romby banany zmiksować wraz z skórką i dodać arbuz zagotować w 500ml wody zimnej i posiekać na drobne kwadraty sałate lodową posiekać i do piekarnika na -76 stopni C buraki wkroc musztarde dodać z przyprawami i włala