Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę kwaśnego, trochę słonego, idealna sałatka na lato lub do grilla.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 22
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 82
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 22
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 82
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 71
Składniki
1. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie. 2. Po ugotowaniu studzimy i dzielimy na małe różyczki.
3. Ogórki kroimy w kostkę.
4. Pomidory również w kostkę.
5. Jajka gotujemy na twardo, następnie studzimy i drobno siekamy.
6. Ser Feta kroimy w kostkę.
7. Szczypiorek drobno siekamy.
8. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
9. Wlewamy jogurt. 10. Dodajemy majonez oraz ketchup.
11. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. 12. Przekładamy do naczynia, dowolnie dekorujemy. 13. Sałatka gotowa. 14. Smacznego.