Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta i smaczna (zwłaszcza dla wielbicieli czosnku :-)
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 92
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1773
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 92
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1773
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2707
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Składniki
Ugotować ryż. Gdy przestygnie wymieszać z kukurydzą, i marchewką (startą na tarce o dużych oczkach). Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę (ja uwielbiam czosnek dlatego dodaję 3 ząbki, ale można dodać mniej). Doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać 3 łyżki majonezu. Wymieszać. Najlepiej wstawić do lodówki (zimna smakuje lepiej :-)