Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka niezastąpiona na grilla oraz na zimowe wieczory.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 257
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 257
Składniki
Ugotować ryż na sypko: do dużej ilości wrzącej wody lekko osolonej dodajemy sok z 1/3 cytryny, łyżkę oleju oraz łyżkę curry. Gotujemy 18 minut, przepłukujemy zimna wodą, posypujemy świeżo mielonym pieprzem.
Ser pokroić w drobną kostkę, orzechy posiekać, kukurydze odcedzić. wymieszać razem wszystkie składniki. Smacznego