Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka ,tania ,smaczna.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 83
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1684
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 700
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 83
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1684
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2704
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 700
Składniki
Ryż gotujemy na sypko (jakieś 17 min od zagotowania wody dodajemy ryż). Osączamy i studzimy. Przekładamy do miski ,dodajemy osączoną kukurydzę ,groszek ,tuńczyka ,pokrojone w kostkę jajko ,cebulę i czerwoną paprykę. Dodajemy po łyżce śmietany i majonezu. Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.