Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, soczysta, prosta i szybka w wykonaniu sałatka, która zachwyca orzeźwiającym smakiem. Jest idealną kompozycją do obiadu, spotkania towarzyskie i imprezy.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 120
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Składniki
Przygotować odpowiedniej wielkości miskę. Seler konserwowy i ananas odsączyć na sicie z zalewy. Jajka ugotować na twardo, obrać, jabłko umyć, wykroić gniazdo nasienne i pokroić wraz z jakiem w kostkę.
Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub pokroić w drobną kostkę. Por pokroić w talarki i sparzyć wrzącą wodą. Szczypiorek drobno posiekać. Dodać 3-4 łyżki majonezu. Doprawić solą, pieprzem według uznania i wszystko dokładnie wymieszać. Odstawić do lodówki dla schłodzenia i podawać.