Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli sałatka jarzynowa, to tylko ze sporą ilością selera i jabłka. Do tego koniecznie domowy majonez z dodatkiem chrzanu.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 103
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 30
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 132
Składniki
Seler, ziemniaki, marchewkę i jajka ugotować. Ostudzić. Drobno pokroić. Fasolkę odsączyć, jabłka obrać i pokroić w drobną kostkę. Połączyć składniki. Na końcu dodać prażoną cebulkę i majonez. Doprawić. Uformować duże kulki. Pokrojone śledzie ułożyć obok ( nie wszyscy je lubią w sałatce). Udekorować startym żółtkiem, zieleniną i pomidorem.