Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka oto odsłona śledzia matiasa :) Polecam.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 201
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 201
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
Filety moczymy pół godziny, osuszamy w ręczniku, potem kroimy w szersze pasy. Pieczarki czyścimy nie myjemy, kroimy i przesmażamy na maśle do momentu utraty soku, studzimy. Ogórki, paprykę, cebulę i jajka kroimy w kostkę. Wszystko razem mieszamy, dodajemy przyprawy, natkę i sos.