Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Składniki
Ziemniaki oraz buraki ugotować w mundurkach ,następnie ostudzić ,obrać ,pokroić w dość drobną kostkę. Jajka ugotować na twardo ,ostudzić i wyjąć ze skorupki. Obrane cebule oraz jajka drobno posiekać. Filety śledziowe pokroić na niewielkie kawałki. Warstwami układać kolejno ziemniaki ,buraki ,śledzie oraz cebulę ,przekładając je bardzo cienkimi warstwami majonezu. Posypać wierzch sałatki posiekanymi jajkami. Przed podaniem lekko schłodzić.