Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatki śledziowe są dość popularne na polskich stołach, dlatego trzeba je urozmaicać ciekawymi dodatkami ;)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Śledzie namoczyć, fasolkę opłukać i odsączyć na sitku. Wcześniej namoczone w wodzie śledzie solone osuszyć i pokroić w kostkę. Do miski przełożyć ryby, fasolkę i pokrojone ugotowane na twarde jaja oraz pokrojone pieczarki. Z majonezu, jogurtu , musztardy i przypraw przygotować sos. Sosem zalać sałatkę i dokładnie wszystkie składniki ze sobą wymieszać. Przed podaniem schłodzić. Smacznego!