Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna śledziowa sałatka na słodko. Idealna na wigilijny stół :)
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 162
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 21
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 162
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 21
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
Płaty śledziowe pokroić w większą kostkę. Cebulę pokroić w drobną kostkę, jabłko obrać oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić w średnią kostkę. Wszystkie składniki połączyć. Dodać rodzynki oraz podprażone na suchej patelni płatki migdałowe. Dodać majonez i wymieszać. Schować do lodówki do przegryzienia.