Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i sycąca sałatka, jedna z naszych ulubionych, w wersji dla mocno zgłodniałych można dodać ugotowane na twardo jajka.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 846
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 169
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 846
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 169
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 90
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Pora pokroić, przelać wrzątkiem, osączyć na sitku. Ananasa, kukurydzę lub groszek osączyć z zlewy, tego pierwszego pokroić na drobne cząstki. Selera konserwowego osączyć, pokroić drobniej. Jaja i ogórki posiekać drobno. Do wyżej wymienionych składników dodać jogurt i majonez, doprawić do smaku, schłodzić, smacznego :)