Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i znana wszystkim "obiadowa" w nowej odsłonie. Sposób podania zachwyci gości i sprawi, że będą palce lizać:)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1126
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1126
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 136
Składniki
Jabłka przekroić na pół, wydrążyć środki, skropić sokiem z cytryny.
Wydrążoną część jabłka oczyścić z gniazd nasiennych i zetrzeć wraz z selerem i marchewką na grubej tarce.
Dodać śmietanę, doprawić solą, pieprzem i cukrem, wymieszać.
Nakładać w połówki jabłka i związać sparzonym szczypiorkiem.