Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na lekką i soczystą sałatkę łączącą wile różnych smaków. Sałatka będzie dobrym dodatkiem do obiadu, ale sprawdzi się także jako samodzielna przekąska.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 109
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1910
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 109
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1910
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Szpinak i natkę pietruszki posiekać. Paprykę, ogórki i winogrona pokroić w kostkę, rzodkiewkę w słupki, papryczkę chili w małe krążki, a dymkę w pół krążki.
PRZYGOTOWANIE SOSU SAŁATKOWEGO: Do miseczki wlać olej lniany, ocet jabłkowy, pikantny ketchup oraz dodać przeciśnięty przez praskę mały ząbek czosnku. Wszystkie składniki wymieszać do momentu uzyskania jednolitej konsystencji. Sos dodać do pokrojonych wcześniej składników i jeszcze raz dokładnie wymieszać. Życzę smacznego! :)