Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się robi, jest tania, smaczna i ładnie się prezentuje na stole.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 68
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 68
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 104
Składniki
W osobnych garnkach ugotować nieobrane warzywa. Każdy ze składników zetrzeć na tartce o grubych oczkach. Doprawić do smaku solą, pieprzem, cebulką (koniecznie), olejem.
W szklanym naczyniu układać warstwami warzywa: buraki, ziemniaki, ogórek, marchew.Polać majonezem.
Jeśli ktoś lub , to można na buraki położyć warstwę świeżej, pokrojonej drobno cebuli a na nią położyć śledzie, dalej postępując jak wyżej. Jest to ciekawa propozycja na Wigilię.