Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka warzywna jest zawsze smaczna i często króluje na naszych stołach. Jest trochę pracochłonna, ale czego się nie robi dla jej amatorów. Sałatkę możemy podawać z wędliną, marynowanym śledziem i pieczywem.
garnek, nóż, łyżka, miska, pojemnik,
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 361
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 98
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 60
Składniki
Wymyte ziemniaki i seler gotujemy do miękkości w skórkach. Ugotowane studzimy, obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i też kroimy je w kostkę. Zielony por kroimy w drobną kostkę oraz kiszone ogórki także kroimy w kostkę. Wszystkie pokrojone składniki umieszczamy w większej misce, dodajemy osączony zielony groszek z marchewką, dodajemy majonez, musztardę, oliwę, sól i ziołowy pieprz. Wszystko dokładnie mieszamy. Gotową sałatkę wstawiamy do lodówki na minimum 1 godzinę. Smacznego !!!